logo event planning agency
empty
bullet home
bullet evenimente
bullet servicii
bullet despre
bullet portofoliu
bullet contact
   
   
empty
empty

Vezi catalogul online

Flori

rose

Nunta

rose

Botez

rose

empty

Informatii utile Best Events

Best Events Agency ofera consultanta gratuita. Pentru orice fel de intrebari legate de evenimentul dumneavoastra sunati-ne sau trimiteti-ne un e-mail si programati-va pentru o consultanta gratuita. Impreuna vom schita evenimentul dumneavoastra.

Best Events Agency nu percepe comision de la clientii sai ci numai de la furnizorii de servicii acolo unde este cazul.

Best Events ofera servicii de coordonare de eveniment contra cost. Astfel veti beneficia de ajutorul unui profesionist pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

Best Events Agency va pune la dispozitie o gama larga se produse, accesorii si servicii originale care sa se asorteze perfect cu evenimentul dumneavoastra.

Pentru achizitionarea unui pachet complet de servicii beneficiati de importante reduceri de pret si bonusuri.

Pentru evenimentele corporate va punem la dispozitie cele mai noi si performante echipamente precum si cele mai flexibile locatii si catering de eveniment. Pentru acest tip de evenimente agentia percepe o taxa intre 3% si 10% in functie de amploarea acestora.

Preturile afisate pe www.bestevents.ro sunt exprimate in RON si nu contin TVA. Best Events Agency isi rezerva dreptul de a modifica aceste preturi in functie de evolutia pietei si de specificul fiecarui eveniment.

empty
 
Informatii utile
© Copyright BestEvents.ro 2007 toate drepturile rezervate
Webdesign by Dual Art