logo event planning agency
empty
bullet home
bullet evenimente
bullet servicii
bullet despre
bullet portofoliu
bullet contact
   
   
empty
empty

Vezi catalogul online

Flori

rose

Nunta

rose

Botez

rose

empty
Intalniri de afaceri & conferinte Best Events Aniversari, receptii, cocktail-uri Best Events Petreceri Best Events Nunti
Team Building Best Events Botez Best Events      

Team Building Best Events

Coeziunea echipei este cu siguranta unul dintre cele mai importante ingrediente pentru succesul firmei dumneavoastra. Echipa Best Events organizeaza team-building-uri outdoor sau indoor si provoaca membrii echipei la activitati deosebite (drumetii, ski, sporturi extreme asistate de profesionisti, calarie, etc). In acest fel ei se vor  regasi in deja celebra sintagma “Toti pentru unul si unul pentru toti”.

Best Events detine propria echipa de Team Building si echipament complet pentru toate tipurile de activitati oferite. Va putem pune la dispozitie atat echipa cat si echipamentul oriunde in Romania si, in cazul in care nu v-ati decis deja, va putem ajuta sa alegeti si locatia potrivita.
Best Events va ofera o alternativa accesibila la activitatile monotone de echipa prin oferta de team building outdoor.  Activitatile pentru care puteti opta sunt nu numai distractive dar aduc si un strop de aventura in echipa dumneavoastra. Team buildingurile organizate de Best Events promoveaza munca in echipa, performanta si dezvoltarea grupurilor de 5 pana la 100 de membri.


Zone sugerate pentru team building:

  • Moeciu de Sus
  • Piatra Craiului
  • Muntii Lotrului
  • Poalele Fagarasului
Galerie Foto

OFERTA TEAM-BUILDING

1. Tiroliana - Reprezinta coborarea pe o coarda, cu echipament adecvat asigurat de noi, intre doi versanti. Franarea se face in conditii de deplina siguranta, cu doua sisteme independente. Numar nelimitat de coborari pentru fiecare participant.

2. Alpinism si rapel - escaladarea si coborarea unui perete cu echipament specific si corzi asigurate de noi. De asemenea se pot face asigurari reciproce intre participantii la Team Building, dupa o instruire prealabila de catre noi si de asemenea cu sisteme secundare de asigurare.

3. Plimbari cu ATV-ul - Se asigura echipament de protectie, instructor. Se asigura 1-2 ATV-uri la dispozitia participantilor.

4. Zbor cu parapanta - zbor cu parapanta insotit de un instructor. Durata zborului este variabila (5-20 minute) in functie de conditiile meteo

5. Salt in tandem cu parasuta - Este metoda cea mai uzuală de iniţiere în paraşutism. Instructajul durează cca. 30 de minute. Instructorul şi studentul folosesc împreună aceeaşi paraşută, de construcţie specială. Durata căderii libere este între 30 şi 50 de secunde, în funcţie de altitudinea de lansare. La cerere, saltul poate fi înregistrat video de un cameraman care va sări odată cu tandemul.

6. Drumetie - grupul de participanti la teambuilding vor fi insotiti de-a lungul drumetiei de doi ghizi atestati.

7. Echitatie - Angajatii dumneavoastra pot beneficia de o lectie de echitatie de 30 minute sub supravegherea specialistilor nostri. Pentru detalii legate de pret si oferta detaliata va rugam sa ne contactati.

empty
 
Informatii utile
© Copyright BestEvents.ro 2007 toate drepturile rezervate
Webdesign by Dual Art